Έχει ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ εδω πάνω!

Πλησιάζει η...  Black Friday  με προσφορές που φτάνουν στα σύννεφα!

background
background
background
background
background
black friday

Μεγάλη  προσφορά για την Black Friday !

…για  4  σειρές  της  συλλογής  μας !

…για  περιορισμένο  αριθμό  τεμαχίων !

Η προσφορά ξεκινάει σε… 

ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτερόλεπτα
Η προσφορά ξεκίνησε! Είδατε το email που σας στείλαμε;

Ετοιμάζουμε μια εξαιρετική προσφορά η οποία θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε ακόμα καλύτερα την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιουργείται από όλα τα μέσα ενημέρωσης!      
Την  Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι θα τα μάθετε – και θα τα δείτε – όλα!  😊

το λογότυπο της εταιρείας μας

Όροι χρήσης της ιστοσελίδας μας

Η χρήση της ιστοσελίδας μας προϋποθέτει την αποδοχή των όρων χρήσης της.

Η εταιρεία Α&Κ Κουκουζέλης Ο.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, οι σύνδεσμοι των οποίων περιέχονται στην ιστοσελίδα μας για την διευκόλυνσή σας.
Αν ο χρήστης αποφασίσει να μας δωσει τα στοιχεία του συμπληρώνοντας τις φόρμες επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας (για να δέχεται ενημερωτικά Newsletters ή για οποιαδήποτε πληροφορία ζητήσει) τότε θα πρέπει να δώσει το email του, το όνομα και το επώνυμο του ή την επωνυμία της εταιρείας του καθώς και το τηλέφωνό του. Τα δεδομένα αυτά είναι ασφαλή και προορίζονται αποκλειστικά για την επικοινωνία της εταιρείας μας με τους χρήστες. Οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας μας ΔΕΝ δίνονται σε τρίτους. Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να ζητήσει τη διαγραφή των δεδομένων που μας έδωσε όταν δεν είναι πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς που συλλέχθηκαν ή δεν υπάρχει νόμιμος λόγος για τη συνέχιση της επεξεργασίας τους.

Απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση ή τροποποίηση ολόκληρου ή μέρους του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας χωρίς την έγγραφη συναίνεση της Α&Κ Κουκουζέλης Ο.Ε.